kunst for alle plakat

Kunstbog - kunstværk ved Rambøll

Hardback kunstbog blev udarbejdet i et samarbejde mellem kunstneren Maria Dubin og Art director Dennis Løager. Værket er udført på væggen i Rambølls store domicil i Aarhus N. Jeg lagde sidste hånd på rentegningen og bogen endte med at få en soft touch kachering, som den sidste finish. Se mere om bogen og processen

 

 

Priseksempel på grafisk layout og opsætning:

Højtopløselige fotos og tekst skal leveres.

54 sider + omslag, kr. 5.000 excl. moms.

Hertil kommer selve produktionsomkostninger.

 

kunst for alle plakat

A4-plakat i sort-hvid design

En A4-plakat er udarbejdet til Kunst for alle. Layoutet er holdt rent i sort/hvid. Enkel stil til et klart budskab. Et digitaltryk i en flot kvalitet til prisen.

 

 

 

 

 

 

Priseksempel på grafisk layout og opsætning:

kr. 500 excl. moms og trykproduktion.

 

grafisk design af katalog

Grafisk design af kunstkatalog

Ved kunstudstillingen Kunst for alle udarbejdes et katalog med alle udstillere. Kataloget fik i denne omgang en blank kachering på omslaget. En kachering er en flot overfladebehandling, der giver en bedre holdbarhed samt højner gemmeværdien ved modtageren.

oksnehallen kunstudstilling

Plakater i bybilledet

Succesen fra Ridehuset i Aarhus

– Kunstudstillingen Kunst for alle rykkede til København - nærmere bestemt Øksnehallen. Flere plakater, postkort og annoncer skulle udvikles til den nye begivenhed i København.

 

image_Øksnehallen

Design af udendørsbanner

Et stort banner til kunstudstillingen Kunst for alle hang over indgangen til Øksnehallen. 

kunstforalle avisannonce grafisk

Grafisk opsætning af avisannonce

Avisannonce til flere aviser, som for eksempel Politiken og Information blev udarbejdet da kunstudstillingen Kunst for alle rykkede ind i Øksnehallen.

 

 

 

 

 

 

Priseksempel på grafisk layout og opsætning:
Annonce til avis eller online, kr. 750 excl. moms.

grafisk design katalog

Layout af kunstsider i katalog

Alle kunstnere er præsenteret i kataloget til kunstudstillingen Kunst for alle. Både kendte, mindre kendte og up-coming kunstnere er med på udstillingen. De fleste sender bare billeder og teksten - og jeg har stået for den grafiske opsætning.

kunstkort

Særlig trykteknik var nødvendigt...

Postkort til Kunst for alle med kunstværk af Susanne Butcher. Overfladen fik en flot og elegant blank UV-lak. De fine linier i fonten krævede, at vi tog højde for diffussion i trykken.

 

 

 

 

 

 

Priseksempel for opsætning af postkort:

kr. 500,- pr. layout excl. moms og trykproduktion.

kunstkatalog

Opsætning og layout af kunstkatalog

Sidst i januar hvert år afholdes kunstudstillingen Kunst for alle i Ridehuset, Aarhus. Ca. 45 kunstnere udstiller og hver kunstner er præsenteret i i kataloget. Kataloget indeholder standplan og annoncer fra lokale virksomheder, der støtter kunstens verden. Kataloget var på 68 sider, 4+4; CMYK offset med limryg i M65-formatet.