visitkort til virksomheden

Layout af visitkort

Et flot visitkort til virksomheden er absolut en nødvendighed. Ikke mindst når man skal ud og præsentere sig selv. En god løsning behøver ikke nødvendigvis at være dyr. Dette kort er i kraftig kvalitetskarton, 300 gr. - trykt med én farve pr. side dvs. en billig løsning. Tilsidst en mat kachering på begge sider. Trykkestedet A/S - Klosterport står for dette flotte tryk.

acne.dk

Rene linier i det grafiske layout

En A5 folder med priser og oversigt af behandlinger. Hvid uden på, Mørkegrå indvendigt. En god kontrast-oplevelse for modtageren.

brunch birthday

Grafisk indtryk i ren retro

En invitation til birthday-brunch er aldrig af vejen. En privat sammenkomst, hvor gæsterne skulle inviteres på særlig vis. Designet er holdt i retro look på ubestrøget papir med en gul tone.

grafisk design

Atypisk postkort i lækker finish

Tanken om at dele storslået ferieoplevelser mere intens, – end det der kan være på et almindeligt postkort, gav idéen til at lave en dvd-film med alle feriebillederne - og sender dén til familien. Formatet var atypisk; en kuvert fra Skin Curious Collection afgjorde størrelsen på kortet.

SKIN Curious Collection

grafisk design

Design til bryllup

En designlinje til bryllup blev udviklet efter brudeparrets eget ønske. Sange, menukort og gavekort til gommen blev trykt.